Meet Aubrey Daniels – congres

Meet Aubrey Daniels – congres

?????????????
Een beloning is pas een beloning als de ontvanger die als beloning ervaart

Geweldige prestaties, enthousiaste medewerkers en prachtige resultaten … Hoe krijg je dat voor elkaar? Dat kom je te weten, als je je inschrijft voor het congres: Maak kennis met Aubrey Daniels op 16 oktober 2015 van 09.00 uur (inloop) tot 17.00 uur (einde borrel) in Seats2Meet.com Utrecht.

De Amerikaan Aubrey Daniels is ’s werelds meest toonaangevend gedragsanalist van dit moment en de grondlegger van organizational behavior management, dè manier om gedragsverandering in organisaties tot stand te brengen. Hij legt uit hoe managers onbewust van alles doen waardoor zij niet gewenst gedrag in organisaties in stand houden. Hij vertelt ook hoe het anders kan!

Marijke Lingsma
en Aty Boers geven een presentatie  over LEAN Teamcoaching, de gedragskundige kant van LEAN, de kritische succesfactor om een LEAN-project te doen slagen.

Onno Hamburger vertelt over gelukkig werken, Erwin Klappe vertelt hoe zijn ziekenhuis Amphia geluk op het werk gefaciliteerd heeft en met succes! Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft dit project benoemd als best practice in de strijd tegen werkstress.

Op dit congres leer je hoe je gedrag van jezelf en van anderen kunt beïnvloeden, hoe je geluk op het werk stimuleert, hoe de gedragskundige kant van LEAN tot nog meer resultaat leidt. Kortom een congres dat je niet mag missen!

Omdat we iedereen de kans willen geven om deze unieke gelegenheid mee te maken, hebben we een minimale entreeprijs:
€ 181,50 incl btw. Annulering is niet mogelijk, maar je kunt je toegangsbewijs wel doorgeven aan een ander.
Als je mee wilt doen, mail dan even naar info[at]trickline.nl en meld je aan.

Rode lijn bij al mijn events is mijn overtuiging dat werken je blij en tevreden maakt. Alleen niet alle managers en organisaties weten hoe je dat tot stand brengt. Daar gaan wij met elkaar verandering in brengen!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.