Scoor met Hat Trick voor betere samenwerking

Hat Trick

Hat Trick is een eenmensbedrijf dat zich samen met veel andere mensen en organisaties bezig houdt met herstel, behoud en vormgeven van optimale communicatie en werkrelaties.

Hoe beter mensen met zichzelf en met elkaar overweg kunnen, hoe beter we gezamenlijk de grote maatschappelijke problemen als honger, oorlog en milieuvervuiling aan kunnen pakken.

Daarom  richt Hat Trick zich op het ontwikkelen van diensten en producten om de conflictvaardigheid en daarmee de zelfverantwoordelijkheid van samen werkende mensen te versterken. Dat doen we door

  • Conflictmanagement en mediation: Het oplossen van verstoorde communicatie en problemen in samenwerkingsrelaties.
  • Coaching: Het faciliteren vqn het leerproces van personen en groepen, met het oog op de toekomst.
  • Multimediale leer- en ontplooiïngsmiddelen. Tekstschrijven en ontwikkeling van leermiddelen, zoals video’s, boeken, brochures en flyers, maar ook complete leergangen.
  • Advisering op het snijvlak van organisatieontwikkeling en conflicten (consultancy)

Hoe doen we het allemaal?

Om onze relaties optimaal van dienst te zijn, heeft Hat Trick een netwerk van organisaties, eenmensbedrijven en freelancers om zich heen verzameld, die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren. Mochten wij u niet van dienst kunnen zijn, dan is er altijd iemand in het netwerk die aan uw vraag kan voldoen.

Spin in het web is mr. Francine ten Hoedt MA, facilitator van processen, auteur en spreker.Loading Quotes...

Nieuws

  • Geluk en gedoe op het werk zijn twee kanten van dezelfde medaille. De laatste jaren is steeds meer aandacht gekomen voor geluk op het werk. Maar zolang er nog gedoe is, is het onmogelijk om gelukstrajecten te laten slagen. Andersom: als gedoe op het werk goed wordt aangepakt, leidt dat tot gelukkiger werken. Daarom organiseren we op 9 december van 10.00 – 17.00 uur a.s. een dag over geluk en gedoe op het werk. (meer…)

Nieuwsbrief

Wil je mijn onregelmatig verschijnenden nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan. Kan ook gewoon een mail naar info[at]trickline.nl zijn met als onderwerp ‘inschrijven nieuwsbrief’.